סלט ירקות עם סלק
מספר מנות : 4 מנות
חומרים
2 ראשי סלק מבושלים
1 בצל אדום
100 גר' עגבניות שרי
חבילת עלי בייבי לסלט
2 כפות גרעיני דלעת קלופים ללא מלח
לרוטב
מיץ מלימון שלם
2 כפות שמן זית
1 כפית מולסה או סירופ מייפל אמיתי
אופן ההכנה
- לקלוף את הסלק וחותכים לקוביות ולהעביר לקערה.
- לקצוץ את הבצל, ולחצות את העגבניות ולהוסיף לסלק לסלק.
- להוסיף את עלי הבייבי.
- בכלי קטן לערבב את כל חומרי הרוטב ולהוסיף לסלט.
- לפזר מעל גרעיני דלעת.